Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن تولیدکنندگان وصادرکنندگان طلا و جواهر استان اصفهان گفت: یکی از شروط تبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس تهاتر کالا با کالاست و با تسهیل شرایط از سوی دولت می توان طلای ساخته شده ایران را با طلای ساخته شده این کشورها مبادله کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، محسن طلایی مینایی در نخستین جلسه میزهای توسعه صادرات ویژه طلا، اظهار کرد: مهمترین مساله تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بر اصل طلا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان این بخش خواستار محاسبه مالیات از اجرت ساخت طلا و آماده پرداخت این مالیات هستند.

رییس انجمن تولیدکنندگان وصادرکنندگان طلا و جواهر استان اصفهان افزود: ورود شمش بدون حقوق و عوارش گمرکی (برای صادرکنندگان)، اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای تولیدکنندگان، ورود مصنوعات خارجی با کنترل مراجع قانونی، کمک برای کاهش هزینه های تولید (بیمه، واردات دستگاها و لوازم یدکی تولید، مواد اولیه شیمیایی)،کمک در جهت صادرات طلای ساخته (مشکل در صادرات با توجه به نرخ ارز )، حضور نماینده انجمن در جلسات تخصصی (گمرک، اداره امور مالیاتی، بانک مرکزی) از خواسته های فعالان این بخش است.

وی اضافه کرد: یکی از شروط تبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس تهاتر کالا با کالاست و با تسهیل شرایط از سوی دولت می توان طلای ساخته شده ایران را با طلای ساخته شده این کشورها مبادله کرد.

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان اصفهان نیز در این جلسه، اظهار کرد: 6 گروه کالایی شامل شیرینی جات سنتی، طلا و جواهر، گلاب، فرش ماشینی، نساجی و روغن صنعتی در قالب میزهای توسعه صادرات از سوی سازمان توسعه تجارت ایران به استان اصفهان واگذار  شده است.

اسرافیل احمدیه تصریح کرد: مسایل و مشکلات بخش طلا و جواهرات به ویژه در بخش صادرات پس از بررسی و ارایه راهکار به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارجاع داده می شود

پیچیدگی بوروکراسی ورود موقت طلا برای تولید و صادرات 

 هم چنین یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلای استان اصفهان در این جلسه گفت: فرایند ورود موقت طلا که سال های گذشته به آسانی انجام می شد، امروز به بورکراسی و موانع بسیاری روبرو شده است و تولیدکننده و صادرکننده را بی انگیزه کرده است.

لشگری اضافه کرد: برای ورود موقت طلا با هدف صادرات طلای ساخته شده علاوه بر آزمایش های استاندارد باید ضمانت نامه بانکی یا وثیقه قرارداد که این خود مانعی پیش روی صادرات طلای کشور است.

وی با انتقاد از دریافت عوارض مالیات بر ارزش افزوده شمش طلا با هدف ورود موقت و صادرات، تصریح کرد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا با این شرایط نمی توانند فعالیت کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از صادرات بیش از ۱۷ میلیون گل شاخه‌بریدۀ نرگس از گلخانه‌های این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد گفت: پنج هکتار از سطح گلخانه‌های لرستان به کشت گل‌های شاخه‌بریده اختصاص دارد.

او  با بیان اینکه گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود، اضافه کرد: انواع گل‌های رز در گلخانه‌های لرستان کشت می‌شود و این گل‌ها در بازار این استان و تهران به فروش می‌رسد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اعلام تولید گل نرگس در اراضی برخی از شهرستان‌های این استان، بیان کرد: این گل به‌صورت فضای باز در رومشکان و پلدختر کشت می‌شود.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

کیانی‌فر یادآور شد: بیش از 17میلیون گل شاخه‌بریدۀ نرگس از گلخانه‌های لرستان به استان‌ ایلام، عراق و کشورهای قطر، امارات و عراق صادر می‌شود.

او با بیان اینکه برداشت گل محمدی در سطح هزار هکتار ‌از اراضی لرستان، آغاز شده‌است، اضافه کرد: برداشت این گل در الیگودرز از اوایل خرداد آغاز می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: زنحیره ارزش برای این استان در طرح راهبردی زنحیره ارزش گل محمدی مصوب شده‌است و با این اقدام پیش‌بینی می‌‌شود سطح زیر کشت گل محمدی از یک‌هزار هکتار به 10هزار هکتار برسد.

کیانی‌فر خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از 300 لیتر اسانس و بیش از 30هزار تن گل محمدی تر با تعریف زنحیره ارزش برای این محصول در لرستان تولید شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده